PERTUBUHAN MIHRAB

KEMPEN

Projek 10 Malam Terkakhir : Kasih Asnaf 2022

Kita tak pernah ada kerisauan dalam berbelanja untuk kehendak seharian, tetapi mereka berkira-kira untuk membeli KEPERLUAN asas sampai terpaksa mencatu rezeki seharian mereka. Hanya makanan yang asas mampu mereka penuhi untuk keluarga, sampaikan keperluan penjagaan diri sering terabai. Kita adalah harapan mereka.

Projek 10 Malam Terakhir : Kasih Asnaf 2022

RM5,736 of RM10,000 raised
RM
Personal Info

Terms

Donation Total: RM100.00

KEMPEN BANTUAN KEPERLUAN PENJAGAAN KELUARGA ASNAF

Sempena 10 malam terakhir ramadhan 1443 Pertubuhan mihrab mengambil inisiatif membantu keluarga asnaf dan golongan memerlukan dalam menyediakan keperluan penjagaan diri mereka secara berterusan. Projek Kasih Asnaf 2022 mendapat sokongan dan kerjasama dari IQ Pharmacy Prima Gombak dalam usaha menyediakan keperluan penjagaan diri dan keluarga buat golongan ini.

Pertubuhan Mihrab menyasarkan 100 orang keluarga untuk dibantu pada fasa pertama bantuan. Setiap keluarga akan mendapat bantuan keperluan penjagaan diri dan keluarga yang bernilai RM100 berupa :

RM 100
Sasaran Kutipan

Kami mensasarkan kutipan untuk Projek Kasih Asnaf 2022 sebanyak RM10,000 bagi membolehkan bantuan ini berjaya disalurkan kepada yang memerlukan.

Oleh itu, kami ingin mengajak Tuan/Puan bersama-sama kami bersama-sama menjayakan kempen ini bagi meringankan beban mereka untuk menyara kehidupan seharian.

Oleh itu, kami ingin mengajak Tuan/Puan bersama-sama kami bersama-sama menjayakan kempen ini bagi meringankan beban mereka untuk menyara kehidupan seharian.

Ayuhlah, sambut seruan menjadi orang yang bermanfaat kepada orang lain terutamanya mereka yang benar-benar memerlukan bantuan anda.
Rasulullah SAW. bersabda: “Sebaik-baik manusia adalah yang paling bermanfaat bagi manusia”
(HR. Ahmad)